Gastro zážitky plné ovoce – podlehnete?
Zima dokáže být krásná, ovšem pokud milujete chuť čerstvého ovoce, už tak veselé to není, že? V obchodech se sice pulty pod ovocem prohýbají, ale: Je to opravdu ovoce? Nedávno se například opět začaly prodávat jahody. Vypadají neuvěřitelně báječně, ale po prvním soustu zjistíte, že chutnají jako umělá hmota. Kdybyste měli zavázané oči, možná byste nepoznali, že jahodu jíte. To samé platí o ostatních druzích ovoce. Jak „ovocnou krizi“ vyřešit? Vyzkoušejte lahůdky od italských pěstitelů!
Marmelády a džemy čerstvé ovoce nahradí!
Jestliže chcete pocítit plnou chuť čerstvého ovoce, do klasického obchodu nechoďte. Podívejte se spolu s námi na nabídku specializovaného e-shopu www.foodparadise.cz. Nabízí vybrané pochoutky od italských výrobců. Proč vsadit právě na ně? Všechny produkty prochází přísnou kontrolou a jsou vyráběny tradičními postupy. Díky tomu mají jedinečně silnou chuť, kterou si určitě zamilujete.
Pomerančová symfonie
Mezi vybrané lahůdky, díky kterým alespoň na chvíli zapomenete na čerstvé ovoce, je pomerančový džem od Niascia Portofino. Tento tradiční italský výrobce používá do džemu výhradně pomeranče pěstované v čistém prostředí národního parku Portofino. Na 100 g džemu používá 125 g pomerančů, nepřidává konzervanty ani barviva. Užijete si svěží chuť citrusů, která vás na chvíli přesune do tropického ráje.
Meruňková óda
Milujete léto, protože si rádi pochutnáváte na čerstvých meruňkách? Nemusíte čekat, až dozrají – dopřejte si jejich báječnou chuť i nyní v zimě. Meruňkový džem od Niascia Portofino je vyroben z meruněk pěstovaných u moře. Na 100 g používá výrobce 125 g zralých meruněk!
Na foodparadise.cz koupíte další skvělé italské marmelády a džemy, například borůvkový, třešňový, mix lesního ovoce aj.
Gastro zážitek s fíky a chilli
Máte rádi kombinace sladkého a pálivého a raději než na chlebu s marmeládou si pochutnáte na kusu masa? Doporučujeme vyzkoušet Fíkové čatní s chilli papričkami. Obsahuje 50 % fíků, mletou chilli papričku a cukr. Čatní se hodí ke grilovanému i pečenému masu, vyzkoušejte také kombinaci se zralým sýrem.